Anunț Erasmus+ 2020

 
 
 

IN ATENŢIA STUDENŢILOR, MASTERANZILOR ȘI DOCTORANZILOR

FACULTĂŢII DE AGRICULTURĂ

 

 

La data de 25 martie 2020, orele 11.00,  în Aula Petre S. Aurelian (clădire Rectorat, parter va avea loc selecţia finală a studenţilor USAMV din Bucureşti care vor beneficia de granturile oferite prin programul ERASMUS+.

Mobilităţile sunt prevăzute pentru anul universitar 2020-2021 şi se referă la stagii de studii de cel puţin 5 luni şi cel mult un an academic şi plasamente (traineeship - minim 2 luni) .

Procesul de selecție finală este precedat de o selecție la nivelul facultăţii, criteriile fiind situația școlară, competențe de limbi străine, o conduită adecvată mediului academic.

Studenții Facultăţii de Agricultură se vor adresa coordonatorului Erasmus de la facultate, conf. dr. Beatrice Iacomi (A III 129b), e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dosarul de candidatură este alcătuit din următoarele documente (elaborate în limba română):

  • scrisoare de intenţie;
  • CV;
  • o recomandare de la un cadru didactic;
  • situaţia matricolă a anilor de studiu încheiaţi;
  • adeverinţă care să ateste calitatea de doctorand.

 

Depunerea dosarelor de candidatură la biroul Erasmus+ are loc în perioada 2-20 martie 2020. Inainte de depunerea la biroul Erasmus+ dosarele se înregistrează la secretariatul facultăţii.

 

Lista universităților partenere cu programe de studiu complementare (lista universităților partenere cu domeniile de studiu aferente se regăsește pe site-ul USAMV la:

www.usamv.ro/images/Relatii_internationale/Acorduri_bilaterale_Erasmus.pdf)

 

Îndrăzniţi! Vă așteptăm în marea comunitate Erasmus pentru noi provocari și mult mai mult decât o experienţă academică – șansa de a descoperi sau privi lumea altfel!

 

Anunțul poate fi descărcat de aici.